Skip to the content

Vios logo

Vios-boks med indhold

Vi er for os alle sammen

Vios er skabt af AFAA og leverer gode tjenester til endnu bedre priser. Vios tilbyder både internet, tv og mange andre spændende produkter til alle vores medlemmer.

Med populære streamingtjenester fra et bredt udvalg af samarbejdspartnere er der noget for enhver smag. Som medlem af Vios kan du være online på de platforme, du elsker allermest.

Gå til Vios.dk

Vios - fællesskab

Vi dækker hele Østjylland

Vios har medlemmer i hele Østjylland.
Har du et ønske om bedre internet, tv og andre tjenester, så kontakt os og hør om dine muligheder.
Uanset om du bor i egen bolig, er en del af en boligforening, ejerforening eller nybyggeri, kan vi sætte en løsning sammen til dig.
Vios er sat i verden for at skabe et fællesskab med gode fordele til alle medlemmer. Kontakt os endelig, hvis I vil høre mere.

Tlf: 44 40 44 60

Kontakt Vios

Produkter fra Vios

Internet

Hurtigt internet i Aarhus og omegn.

Tv-pakker

Vælg selv hvordan du sammensætter din tv-pakke.

mobil ikon

Mobil

Gode priser på mobilabonnementer.

Telefoni

Fastnettelefoni til dig.

Centralt i Aarhus

I AFAAs lokaler på Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3 finder du også Vios’ medlemsbutik. Her kan du altid får rådgivning til, hvilke produkter der passer bedst til dig. Vi står selvfølgelig også klar med teknisk support og svar på dine spørgsmål.

Du er medejer

Vios er en del af AFAA. Vores formål er at være et reelt alternativ til de etablerede spillere på tv- og internetmarkedet. Vi er 100 procent medlemsejede, så du kan også få indflydelse på Vios' fremtid.