Skip to the content

Vælg tv- og internetudbyder

AFAA er sat i verden for at varetage medlemmernes interesser og sikre et godt udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser. Derfor kan du vælge mellem to udbydere, der begge tilbyder et stærkt udvalg af spændende produkter.

 

Både Vios og Fastspeed giver dig masser af muligheder for høj hastighed og spændende tv-pakker. Besøg deres hjemmesider allerede i dag og beslut dig for, hvem der skal levere internet og/eller tv til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Vios leverer billigt internet til alle behov - lige fra 300 Mbit til 199 kr./md. og helt op til 1200 Mbit til 249 kr./md. Vios tilbyder også én fast tv-pakke via tv-stikket eller WebTV, hvor du selv kan vælge kanaler og populære streamingtjenester som Disney+, Netflix, Viaplay og meget mere. Har du brug for fastnettelefoni eller PC hjælp så finder du også det. Vios er din lokale udbyder af tv og internet i Aarhus. Bestil eller læs mere HER - Sammen om mere

Fastspeed leverer lynhurtigt og stabilt bredbånd (1000 Mbit til 229 kr/md) og tv-pakker med 20% rabat fra Allente (inklusive Discovery-kanalerne og Viaplay film og serier, samt Total). Vi giver landets førende kundeservice og er rangeret nr. 1 på Trustpilot blandt de anerkendte udbydere. Vi leverer til stort set alle i Danmark og har samarbejde med AFAA, om at levere de bedste produkter og priser til Aarhusianerne. Bestil eller læs mere HER

 1. Vælg hvilken udbyder af tv/internet du ønsker. Du kan læse alt om deres udvalg på deres hjemmesider - Fastspeed eller Vios.
 2. Når du har besluttet dig for din udbyder, opretter du dig som bruger på udbyderens side, tilknytter dit betalingskort og bestiller din foretrukne internet- og/eller tv-pakke.
  Hos Fastspeed er forløbet følgende: Ved oprettelsen modtager du en velkomstmail med brugernavn og adgangskode til Mit Fastspeed.
  Vælg ønskede produkt(er). Du vil efterfølgende modtage bekræftelse på mail og information om videre forløb.
  Hos Vios er forløbet følgende: Ved oprettelsen modtager du en velkomstmail med brugernavn og adgangskode til Mit Vios.
  I Mit Vios vælger du ønskede produkt(er). Du vil efterfølgende modtage bekræftelse på mail og information om videre forløb.
 3. Har du problemer ydes support fra din valgte udbyder:
  Fastspeed: Tlf. 89 87 37 00 eller [email protected]
  Vios: Tlf. 44 40 44 60 eller [email protected]

Har du problemer ydes support fra din valgte udbyder:

Vios
Tlf. 44 40 44 60 eller [email protected]

Fastspeed
Tlf. 89 87 37 00 eller [email protected]