Skip to the content

TVAarhus logo

Nære fortællinger fra Aarhus og omegn

Din lokale tv-kanal

TVAarhus kan modtages af mere end 80.000 husstande i Aarhus og omegn. Kanalen kan også streames live på tvaarhus.dk. Her er ligeledes et gratis arkiv med tidligere sendte programmer.

Gå til TVAarhus.dk

TVAarhus - Street view

Det kan du se

TVAarhus sender korte programmer med vægt på nærvær og den personlige historie.
Du kan finde indslag om kultur i alle afskygninger, debatter, reportager fra steder, du kender og steder, du måske ikke kender. Desuden leverer TVAarhus mange informationer om begivenhederne i området og ikke mindst en bred dækning af AGF.

Se TVAarhus live

TVAarhus - local view

Vi skal bruge din hjælp

TVAarhus holder til sammen med AFAAs andre selskaber i Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3-5. Men vi slider ikke vores kontorstole op. Vi er for det meste i marken på jagt efter gode historier.
Og lige præcis der, har vi brug for din hjælp. Så ligger du inde med et godt tip, må du meget gerne sende os en mail.
Det kan være noget sjovt, noget alvorligt, en begivenhed der skal finde sted, en fortælling om noget, der har fundet sted for længe siden eller noget helt femte eller sjette eller syvende. Hvis historien er god, vil vi altid gerne høre om den.

Kontakt TVAarhus

Vores hold

TVAarhus’ udsendelser er produceret af en masse ildsjæle, der bare elsker at lave fantastisk fjernsyn.
Hvis du også har en reporter gemt inde i maven eller et godt greb om kameraet, vil vi meget gerne høre fra dig. For måske har du lyst til at være med på holdet af frivillige, der leverer relevante nyheder og fængende indslag til alle nysgerrige østjyder.

Ejerforhold

TVAarhus er et selskab under AFAA. Vi har en statslig sendetilladelse. TVAarhus er tilmeldt Pressenævnet og omfattet af Medieansvarsloven.