Skip to the content

Antenneforeningen Aarhus hjemtager net og lancerer ny udbyder

Michael Jacobsen

Antenneforeningen Aarhus hjemtager nettet for tv og internet i Aarhus og omegn, som foreningen i en årrække har ejet sammen med Stofa.

“Vi er meget glade og stolte over, at vi nu kan hjemtage nettet. Dermed sikrer vi en stærk forening med lokal forankring og personlig kundeservice, som har fokus på medlemmernes muligheder”, fortæller Jesper Pedersen, formand i foreningen.

Ny udbyder

Til det formål lancerer foreningen selskabet Vios, som er medlemmernes nye udbyder af tjenester som blandt andet internet, tv og streaming.

Vios skal sikre de bedste fordele til foreningens 40.000 medlemmer pr. 1. december 2022. Vios vil allerede i år tilbyde internet, streaming og tv til alle husstande på nettet. I samarbejde med medlemmerne vil Vios-universet fra 2023 udvides med endnu flere produkter og tjenester.

Vios box

”Vi vender på mange måder tilbage til foreningens eksistensberettigelse: Nemlig at være en uafhængig forening, der kan varetage medlemmernes interesser og sikre et godt udvalg af tjenester og produkter til konkurrencedygtige priser.” siger Michael Jakobsen, adm. direktør i Vios.

Hvem kan få Vios?

Mange i Aarhus og omegn, vil med stor sandsynlighed få mulighed for at skifte til Vios. På www.vios.dk kan man let tjekke, om man har mulighed for at få Vios på sin adresse.

Vios er klar til at hjælpe alle medlemmer med overgangen til Vios pr. 1. december. Har man spørgsmål kan man henvende sig via medlemsbutikken eller www.vios.dk.

Om skribenten

Antenneforeningen Aarhus

Antenneforeningen Aarhus – en privat forening, der ejer og driver fællesantenneanlæg.

Aarhus' egen hybridfiber

AFAA | Butik

H. H. Seedorffs Stræde 3
8000 Aarhus C

Butikken er åben:
Man-fredag  kl. 10-16.30
Lør-søndag  Lukket