Foredrag med Mette Mortensen

Kom med Mette Mortensen bag om DR-programmet ”Alene i Vildmarken”

Hør Mette Mortensens enestående fortælling om at være helt alene i det kolde nord, når Antenneforeningen Aarhus inviterer til et eksklusivt foredrag.

Onsdag d. 20. marts kl. 17.00-19.30
Søren Frichs Vej 44 D, 8230 Åbyhøj
Pris: 50 kr. (få billetten GRATIS – hvis du deltager i en kort workshop efter foredraget)

Først til mølle – vi har 50 billeter tilrådighed. Køb eller hent din billet her

Mette Mortensen fortæller om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og hvorfor hun valgte at deltage i tv-programmet ”Alene i Vildmarken III”.

Hør om Mettes kampe, udfordringer, prioriteringer og om det store savn til familien og børnene. Om følelsen af ensomhed, isolation, taknemmelighed og ikke mindst om hendes store udfordring med at skaffe mad. Du vil få svarene på, hvordan og hvorfor Mette brugte alle sine kræfter på at etablere et stabilt, tørt og trygt hjem ved Salsvatnet, hvorfor det var så vigtigt for hende at være et skridt foran, og hvordan hun håndterede områdets vådeste september i 10 år.

”Om jeg er blevet et bedre menneske? Tja… måske på nogle punkter. Under hele opholdet i vildmarken var det essentielt og vigtigt for mig at opretholde et mentalt overskud – også når jeg var udfordret. Derfor brugte jeg dagligt tid og ressourcer på lidt selvforkælelse med god anretning af maden, fodbad, vandreture og mindre håndværksprojekter. På den måde kunne jeg holde de negative tanker, ensomheden og kedsomheden for døren og finde glæde ved hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse, og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem”

Foredraget er for alle som er nysgerrige på naturen og på de fysiske og psykiske reaktionsmønstre, der kommer til overfladen, når vi er sultne, kolde, alene og udfordret. Det er en utrolig givende, ærlig og spændende fortælling, om hvordan man klarer sig alene i den norske vildmark.

Se trailer og alle programmerne her

Om skribenten

Antenneforeningen Aarhus – en privat forening, der ejer og driver fællesantenneanlæg.

Butikkens åbningstider
mandag til fredag kl. 10 - 18