Ny kanal i 2019

Godt nyt til alle med lille tv-pakke

Kanalen Comedy Central skifter navn til Paramount Network den 8. januar 2019.

Paramount Network samler det bedste af ny og klassisk kvalitetsunderholdning. Tv-kanalen er destinationen for spændende dramaserier, reality, komedier, krimi og stjernespækkede film. Med et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra MTV, Comedy Central, TV Land og Channel 5 tilbyder Paramount Network en skræddersyet seeroplevelse.

Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste i familien og fra kl. 5 - 9 vises de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon.

Om skribenten

Antenneforeningen Aarhus – en privat forening, der ejer og driver fællesantenneanlæg.

Butikkens åbningstider
mandag til fredag kl. 10 - 18