Fremtidens antenneforening

Kort før jul inviterede vi vores medlemmer til at deltage i en række interviews om fremtidens antenneforeningen.

I en teknologisk verden, der er i konstant forandring, kan vi ikke kun se bagud, men vi skal med afsæt i vores værdier og fællesskab kigge ind i fremtidens muligheder, så vi også i de næste mange år skaber værdi for vores medlemmer.

Vi har haft et hold såkaldte innovationstalenter til at vende alle sten og stå for processen med interviews, indsamling af data samt udvikling af nye ideer.

Arbejdet har været fulgt tæt af bestyrelsen, der har deltaget i flere workshops, og vi nærmer os nu et foreløbigt højdepunkt, med de første konkrete tiltag, som skal være med til at forme fremtidens antenneforening.

Vi vil godt takke alle, der har bidraget indtil videre, og vi glæder os til at folde fremtidens antenneforening ud i de kommende måneder og år.

På vegne af Antenneforeningen Aarhus
Jesper Pedersen, formand

Om skribenten

Antenneforeningen Aarhus – en privat forening, der ejer og driver fællesantenneanlæg.

Butikkens åbningstider
mandag til fredag kl. 10 - 18