Premier League på ekstrakanalen

Er du til sport? Og er du vild med Premier League?
Så har vi en rigtig god nyhed til dig.

Når den nye sæson af Premier League begynder 9. august, vil du kunne se alle søndagskampe samt de kampe, der bliver spillet fredag og midt på ugen, fra Premier League på tv-kanalen Xee.

Det bliver til 116 kampe over en hel sæson. De resterende kampe bliver vist på TV3+ og TV3 MAX.

Udover Premier League byder Xee på danske reality- og underholdningsprogrammer samt masser af nye, populære amerikanske film og serier.

Det bedste er, at du fra 1. august og frem til nytår kan se Xee på ekstrakanalen – helt uden beregning! (fra 2020 bliver Xee en del af Mellem og Store tv-pakke).

Om skribenten

Antenneforeningen Aarhus – en privat forening, der ejer og driver fællesantenneanlæg.

Butikkens åbningstider
mandag til fredag kl. 10 - 18