AFAA tilbyder lynhurtigt og stabilt internet.

Vi kan levere vores internet på alle typer forbindelser – også coax og fiber. På den måde kan vi altid sikre den hastighed, du har brug for.

Er du surfer, streamer, gamer, eller har du andre behov, finder vi den bedste løsning til dig.

Hos os får du wifi, der dækker hele boligen med den højeste hastighed.

Se vores udbydere

Kvinde - internet - musik

En stærk forbindelse

AFAA kan levere internet til alle medlemmer. Alle kan vælge lige den hastighed og løsninger de ønsker. Vi sikrer en altid hurtig og stabil forbindelse til din husstand. Du kan vælge mellem Vios eller Fastspeed.

Vi sørger samtidig for at være tilgængelige, hvis I har brug for hjælp. Ring til os eller læg vejen forbi medlemsbutikken i Hans Hartvig Seedorffs Stræde - så er vi klar til at løse alle udfordringer. Kræver det besøg af en tekniker, kommer vi altid på besøg hurtigst muligt.