AFAA tilbyder lynhurtigt og stabilt internet.

Vi kan levere vores internet på alle typer forbindelser – også coax og fiber. På den måde kan vi altid sikre den hastighed, du har brug for.

Er du surfer, streamer, gamer, eller har du andre behov, finder vi den bedste løsning til dig.

Hos os får du wifi, der dækker hele boligen med den højeste hastighed.

Kvinde - internet - musik

En stærk forbindelse til foreningen

Gennem in-tv.dk kan AFAA levere internet til alle foreningens beboere. Men I behøver ikke have samme hastighed og løsninger. Vi sikrer, at der er hul igennem med de bedste kabler. Så vælger I hver især præcis den pakke, der dækker jeres behov.

Gå til in-tv.dk

Vi sørger samtidig for at være tilgængelige, hvis I har brug for hjælp. Ring til os eller læg vejen forbi medlemsbutikken i Hans Hartvig Seedorffs Stræde - så er vi klar til at løse alle udfordringer. Kræver det besøg af en tekniker, kommer vi altid på besøg hurtigst muligt.

AFAA leverer bredbånd i samarbejde med Stofa.
Det kan du læse om her.

30/30 Mbit/s

239,- kr.

50/50 Mbit/s

259,- kr.

200/50 Mbit/s

279,- kr.

300/50 Mbit/s

349,- kr.

1000/100 Mbit/s

379,- kr.
SafeSurf

Er du sikker på nettet?

Med SafeSurf kan du og din familie trygt downloade billeder, shoppe på nettet og gå på netbank uden at bekymre jer om virus. SafeSurf indeholder:

• Antivirus
  • Firewall
  • Browser- og bankbeskyttelse
  • Phising-beskyttelse
  • Ransomware-beskyttelse
  • Automatisk opdatering

Ét SafeSurf abonnement gælder for op til 5 af hjemmets computere.

Du kan bestille SafeSurf, hvis du har internet fra Stofa.