Skip to the content

Persondata

Persondatapolitik for Antenneforeningen Aarhus

Vær generelt opmærksom på, at du som internetbruger efterlader personlige oplysninger. Antenneforeningen Aarhus er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med at eje og drive fællesantenneanlæg. Vi har derfor udarbejdet denne persondatapolitik, som beskriver, hvordan vi behandler persondata.

 

1. Cookies

Antenneforeningen Aarhus bruger cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om vores håndtering af cookies i vores cookiepolitik.

2. Indsamling af data

Der sker følgende indsamling af data i forbindelse med dit besøg på Antenneforeningen Aarhus’ hjemmeside. Læs mere i fanebladet ovenfor.

  • Dataindsamling via cookies
    Læs mere i fanebladet ovenfor.
  • Tilmelding til Nyhedsbrev (se pkt. 3)
    Når du tilmelder dig Antenneforeningen Aarhus’ nyhedsbrev indsamler vi følgende oplysninger:
 Navn*, Emailadresse*
    (* oplysninger vi som minimum vil have dig til at afgive)
    Håndtering, opbevaring og udsendelse af disse oplysninger sker i 3. parts udbyderprogram 'MailChimp'.
  • Henvendelse via email til Antenneforeningen Aarhus
    Vi indsamler de oplysninger, som du afgiver i forbindelse med din email til Antenneforeningen Aarhus. Dette er som minimum den emailadresse, hvorfra du sender din henvendelse. Emailen og evt. tilhørende oplysninger opbevares i maks 3 mdr. efter sidste korrespondance.
  • Yderligere medlemsoplysninger
    Andre medlemsoplysninger i forbindelse med dit medlemskab af Antenneforeningen Aarhus sker via Stofa A/S og dit abonnement.
    Dette være sig oplysninger omkring medlemskab af Antenneforeningen Aarhus, TV-pakker, internet m.m.
    Læs mere om, hvorledes Stofa behandler oplysningerne her 

    Læs mere om dit medlemskab her

3. Persondatapolitik for nyhedsbreve i Antenneforeningen Aarhus

I denne politik kan du læse, hvordan vi behandler de oplysninger, vi kommer i besiddelse af som dataansvarlig, når du tilmelder dig et nyhedsbrev, samt hvilke rettigheder du har i den forbindelse.

A. Dataansvarlig
Dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
 
Antenneforeningen Aarhus
CVR-nr. 26826012
 
VIOS.DK A/S
CVR-nr. 41953926
 
IN-TV HOLDING A/S
CVR-nr. 36471344
 
AFAA-Net A/S 
CVR-nr. 40914072
 
TVAARHUS A/S 
CVR-nr. 36471441
 
IN-TV AARHUS A/S
CVR-nr. 36471417
 
Alle beliggende Hans Hartvig Seedorffs Stræde 3-5, 8000 Aarhus C
(herefter samlet betegnet AFAA)
  
Har du spørgsmål angående behandlingen af dine personoplysninger, eller ønsker du at udøve en af de i punkt 7 nævnte rettigheder, kan vi kontaktes på kontakt@afaa.dk.

B. Indsamling
I forbindelse med administration af nyhedsbreve behandler vi kun personoplysninger om dig, som du selv oplyser i forbindelse med dit samtykke.

C. Behandling af personoplysninger  
Hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, behandler vi som udgangspunkt alene almindelige personoplysninger, såsom navn, kontaktoplysninger og de produkter, der leveres gennem vores selskaber. 
 
Behandling i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve sker med henblik på at kunne afsende nyhedsbrevet og på grundlag af dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a. 
 
D. Modtagere og tredjelande
Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter, medmindre vi er retligt forpligtede hertil, eller det er nødvendigt for at afholde arrangementet.
 
Dine personoplysninger vil ikke blive delt med andre, men vi bruger databehandlere, som vi har databehandleraftaler med.
 
Vi overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU/EØS uden dit samtykke hertil.
 
E. Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. 
 
Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling. 
 
F. Periode for opbevaring 
Vi sletter som udgangspunkt dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde formålet, som fremgår under punkt C. Oplysninger modtaget i forbindelse med tilmelding til et nyhedsbrev slettes umiddelbart efter, at samtykket trækkes tilbage og at nyhedsbrevet derved afmeldes. 

G. Dine rettigheder 
Du har ret til, at:
• anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• anmode om begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger.
• gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.
• modsætte dig automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering.
• modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
• tilbagekalde dit samtykke til enhver tid, hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret herpå.
• modtage en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og ret til at transmittere oplysningerne til en anden virksomhed eller myndighed.
• indgive en klage til Datatilsynet, f.eks. via dt@datatilsynet.dk.
 Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på kontakt@afaa.dk. I denne forbindelse vil vi bede dig om at give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så vi kan identificere dig og svare på din anmodning. 
 
H. Ændringer af politikken
Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre denne politik, såfremt der sker ændringer i lovgivningen, opstår nye tekniske løsninger, opstår nye eller forbedrede funktioner eller lignende.


4. Dine rettigheder

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Endelig har du også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling samt behandling af dine personlige oplysninger.

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af persondataforordningen (General Data Protection Regulation / GDPR), er du velkommen til at kontakte os.

5. Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod fx tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den løbende teknologiske udvikling.

6. Links til andre hjemmesider

Vi har links til andre hjemmesider på vores egen hjemmeside. Vi er ikke ansvarlig for disse hjemmesider og ej heller indhold eller persondatabehandling. Der henvises til de konkrete hjemmesiders persondatapolitikker.

7. Kontaktoplysninger

Antenneforeningen Aarhus
CVR: 26826012
H. H. Seedorffs Stræde 3-5
8000 Aarhus C
Email: kontakt@afaa.dk

På antenneforeningenaarhus.dk anvendes der cookies.
Herunder kan læse mere om hvilke typer cookies, der anvendes på antenneforeningenaarhus.dk, hvorfor de benyttes og hvordan de fravælges.

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af
Antenneforeningen Aarhus
H. H. Seedorffs Stræde 3 - 5
8000 Aarhus C

2. Cookies

Dette website anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, så den kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om produktengagement, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

3. Forskellige typer af Cookies

Der findes forskellige typer af cookies på antenneforeningenaarhus.dk

Session cookies
Sættes af websitet og bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden. Session cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Persistens cookies (3. part cookies)
Sættes af et 3. parts program/ website, som websitet er forbundet med for eksempel i forbindelse med en kampagne. Denne udløber på en given dato.

4. Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men fornyes efter hvert besøg.

5. Afvis eller slet cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du bruger. Vær opmærksom på, at hvis du afviser cookies, er der mange funktioner og services, som du muligvis ikke kan bruge, da de forudsætter, at websiden kan huske, hvilke valg du har foretaget.

Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Du kan følge de links herunder for at få vejledning til, hvordan du gør i din browser. Husk, hvis bruger du forskellige browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer
Chrome
Firefox
Safari
Flash cookies (gælder alle browsertyper, der understøtter flash)
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android
Telefoner med Windows 7

Vi leverer oplevelser
til hele familien

Antenneforeningen Aarhus | Butik

H.H. Seedorffs Stræde 3 - 5
8000 Aarhus C
Tlf. 71 992 998

Butikken er åben igen:
Man-fredag  kl. 10-16.30
Lør-søndag  Lukket

info@in-tv.dk

Oplevelser til hele familien

Vi matcher din hverdag!

Vi hjælper med råd, vejledning og priser for at matche dine valg af tv, bredbånd og telefoni. Hør mere om de spændende produkter og se dem i funktion i vores butik.