Skip to the content

Tilmeld dig nyheder og tilbud fra AFAA

* angiver påkrævet

Jeg giver samtykke til, at Antenneforeningen Aarhus, VIOS DK A/S, IN-TV HOLDING A/S, AFAA-Net A/S, TVAARHUS A/S og IN-TV AARHUS A/S (herefter samlet betegnet AFAA) må sende mig tilbud, information om nye produkter og services, invitationer til arrangementer og konkurrencer mv. inden for internet, tv, streaming og telefoni på e-mail og sms i henhold til AFAAs persondatapolitik. AFAA må bruge oplysninger om mine produkter, interesser og forbrug til at målrette annoncering til mig. Jeg kan til enhver tid afmelde mig her.

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. For information om vores fortrolighedspraksis bedes du besøge vores websted.

Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på linket i bunden af vores e-mails. For information om vores fortrolighedspraksis bedes du besøge vores websted. Vi bruger Mailchimp som vores marketingplatform. Ved at klikke nedenfor for at abonnere, anerkender du, at dine oplysninger overføres til Mailchimp til behandling. Lær mere om Mailchimp's fortrolighedspraksis her.