AFAA-NET logo

Rådgivning og etablering

AFAA-NET er et selskab under AFAA, der hjælper med uvildig rådgivning til foreninger.

Gå til AFAA-NET

Vi kan stå for etablering og vedligeholdelse af net til boligforeninger, antenneforeninger, eksisterende grundejerforeninger og ikke mindst i forbindelse med nybyggeri.

Rådgivning til nettet

Det tilbyder vi

Indledningsvis tilbyder vi en gratis analyse af jeres behov. Eksisterer der allerede et net, vil vi samtidig lave en omkostningsfri gennemgang af hele det nuværende anlæg og komme med vores anbefalinger, hvis det er nødvendigt med eventuelle opgraderinger for at kunne levere den bedste forbindelse.

Etablering af net

Udgangspunkt i jeres behov

AFAA-NET kan både etablere coax- og fibernet med individuelle løsninger til levering af internet, tv og fastnettelefoni.

Vi stopper ikke efter etableringen

Som en del af AFAA får man automatisk mulighed for et samarbejde med in-tv.dk om leverance af alle digitale produkter. Vi kan tilbyde internethastigheder på op til 1.200 Mbit samt tv-pakker med valgfrihed af kanaler.
in-tv.dk har de mest fleksible løsninger, der altid kan tilpasses den enkeltes behov.

Mere om in-tv.dk