Velkommen til AFAA

AFAA er landets største private antenneforening og er 100 procent medlemsejet.

Vores mål er at sikre de bedste priser og produkter.

Vi ønsker at styrke medlemsdemokratiet, så alle kan få indflydelse på deres digitale behov.

Som forening står vi stærkere sammen. AFAA skal aldrig generere afkast til kommercielle udbydere. Det er medlemmernes penge, og vi er kun til for vores medlemmer.

Seneste

AFAA hjemtager net og lancerer ny udbyder

Antenneforeningen Aarhus hjemtager nettet i Aarhus og omegn, som foreningen i en årrække har ejet sammen med Stofa.

Produkter

Wifi

Internet

Hurtigt internet til dit hjem. Billige priser og altid god service. Vores løsninger gør det muligt at streame, surfe og game på samme tid. Vi sørger for fantastisk dækning med wi-fi.

Fjernsyn

Tv-pakker

Nyheder, sport, film, dokumentarer, børneprogrammer og meget mere - vores tilbud rummer alle muligheder. Du kan få faste pakker eller vælge eller vælge frit blandt alle vores kanaler.

Telefoni

Vil tilbyder fastnettelefoni til vores medlemmer i Østjylland. Du kender altid din pris og kan også få pakker med ubegrænset udlandstelefoni til 22 lande. Høj kvalitet med den bedste forbindelse.

dame og pige kigger på mobil

Forening med 40 års historie

Siden 1978 har AFAA sørget for de bedste vilkår til medlemmerne. Vi begyndte med at drive fællesantenneanlæg, men har fulgt med tiden og udbyder i dag de mest moderne digitale produkter indenfor tv og internet.

AFAA leverer både til boligforeninger, ejerforeninger og antenneforeninger. Derudover har vi mange private medlemmer i hele Østjylland.

Ung kvinde hører musik

Medlemmerne i centrum

AFAA har etableret og løbende udbygget et stabilt net, der dækker bredt i Østjylland. Det har gjort at AFAA medlemmer siden 1978 har haft mulighed for at få leveret tv og hurtigt internet til gode priser.

I takt med den digitale udvikling sikrer vi altid at være opdateret med den nyeste teknologi og de bedste produkter til vores medlemmer.

Adgang til mange fordele

Medlemsbutik

Medarbejderne ved alt om priser, pakker, individuelle valg og tekniske spørgsmål

Vios-logo

Vios

Hurtigt internet, tv-pakker, streaming og meget mere. Kun det bedste til vores medlemmer.

AFAA-NET logo

AFAA-NET

AFAA-Net etablerer coax- og fibernet til foreninger og nybyggeri.

TVAarhus

Vores egen lokale tv-station, der producerer nære fortællinger i og omkring Aarhus