TCM LUKKER /SÆSON 4 AF "SKAM"

Skrevet Monday d. 1. May 2017

TCM LUKKER
Turner har valgt at lukke deres tv-kanal TCM (Turner Classic Movies) pr. 31. maj 2017. Lukningen skyldes ændringer i forbrugernes efterspørgsel.

TCM er en del af vores tv-pakke 3, og på den plads, der her bliver ledig, har vi valgt at lægge den svenske kanal TV4, som vil begynde at sende pr. 1. juni 2017.

Medlemmer, der ønsker at se TV4 Sverige, skal foretage en kanalsøgning.

Til orientering medfører dette skift ingen ændringer i betalingen for tv-pakke 3.

SÆSON 4 AF "SKAM"
Medlemmer med en tv-pakke har via Stofa WebTv adgang til at se NRK3, hvor sæson 4 af "SKAM" sendes fredage kl. 20.25.

Alternativt kan afsnittene findes via Stofa WebTv / TV Guiden.

"SKAM" kan altså udelukkende streames via Stofa WebTv og Stofa-app'en.

Vi ønsker god fornøjelse med disse fornyelser i programfladen.